Je werkt bij een woningcorporatie en wilt graag richting aan je loopbaan geven. Waar sta ik nu, waar liggen mijn talenten en welke kant wil ik op? Met de Loopbaanwijzer van FLOW WEP heb je de eerste stap op weg naar de antwoorden op deze belangrijke vragen gezet. Tijd voor de volgende stap!
Als professionele loopbaanadviseur help ik je concreet aan de slag te gaan met je loopbaanontwikkeling. Welkom bij Context Coaching.

In mijn rol als loopbaanadviseur ondersteun ik je bij het formuleren van je persoonlijke doelstellingen en bij het realiseren ervan. Met de uitkomsten uit de Loopbaanwijzer als leidraad, zetten we in een of twee persoonlijke gesprekken de noodzakelijke stappen om je carrière de richting te geven die je wilt én die bij je past. Praktisch en doelgericht.

Je krijgt:

  • ondersteuning bij de interpretatie van de uitkomsten van de Loopbaanwijzer
  • maatwerkadvies over mogelijke loopbaanontwikkeling ­ binnen of buiten de branche
  • concrete hulp bij het formuleren van je persoonlijke loopbaandoelstellingen
  • praktische ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van het actieplan voor het realiseren van je doelstellingen

Over Context Coaching

Ik ben Riet Jansen, procesbegeleider, coach en counselor van Context Coaching. Voor het begeleiden van diverse loopbaanvraagstukken breng ik een ruime ervaring mee, door de jaren heen opgebouwd bij uiteenlopende opdrachtgevers. De klanttevredenheid is onlangs weer gemeten door CEDEO en gelukkig is mijn inschrijving voor de 3e keer weer verlengd. Ik geloof in 'een leven lang leren’ voor een prettig en bevredigend (werkzaam) leven; voor zowel de mensen die een beroep op mij doen als voor mezelf.

FLOW WEP

Via het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) bied ik medewerkers van woningcorporaties een specifiek traject aan dat aansluit op de Loopbaanwijzer van de Woondiensten Employability Portal (WEP). Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met mij op. Bij het afronden van je Persoonlijk Profiel heb je twee vouchers ontvangen. Daarmee kun je snel een afspraak maken en is de betaling van de persoonlijke loopbaanadviesgesprekken al geregeld.

Neem vandaag nog contact op per telefoon 0314-332640 of stuur me een mailtje via de 'contactbutton' links op deze pagina.

Ik hoop je binnenkort persoonlijk te ontmoeten!